menu

Event

Fly Inn MASH

Meetup organised by Che (Raphael Hauchecorne)

Heist o/d Berg, Wiekevorst

02-07-2016 14:00 03-07-2016 18:00

Ik ben comentator van de Fly Inn MASH.    http://www.mash.be/events/mash-fly-in-2016/

Graag had ik drie (of vier) oefen/demo races gehouden met 2x4 deelnemers. Voor de sportiviteit gaan we wel voor een winnaar :-)

Alle piloten worden voor de aanwezige dagen enkele gratis consumpties aangeboden.

BBQ:
Het bestuur stelt u eveneens voor deel te nemen aan onze BBQ op zaterdagavond 2 juli vanaf 19u00. Deelname bedraagt 18 euro per persoon en daarvoor bieden we u volgende aan: aperitief, 3 stukken vlees, uitgebreide saladbar en dessert. Kinderen kunnen deelnemen aan de verminderde prijs van 9 euro. Om een vlotte organisatie te waarborgen is inschrijven op voorhand noodzakelijk en is uw deelname aan de BBQ enkel bevestigd indien het correcte bedrag ten laatste op zondag 26 juni 2016 is overgeschreven op rekening: BE 44 7370 3052 6145 (BIC: KREDBEBB) met vermelding van “(uw naam) + BBQ FLY IN”. Je kan hetzelfde inschrijvingsformulier gebruiken om voor de BBQ in te schrijven (zie bovenstaande knop).

Het vliegterrein:
Model Aero Club Heist is gebaseerd in Wiekevorst (Heist-op-den-Berg). Ons vliegterrein is gelegen langs de Wiekevorstse Goorweg 42 te Wiekevorst, waar we beschikken over een unieke graspiste van 150m lang en 50m breed. Omwille van de ruime lengte en ook het feit dat deze piste zeer goed aanvliegbaar is, kunnen ook zeer grote modelvliegtuigen perfect worden voorgevlogen tijdens de Fly-In.

Voor de piloten die graag wensen te overnachten is er een uitgebreide kampeergelegenheid beschikbaar met watervoorziening, elektriciteitsvoorziening en parking vlakbij het terrein. Zondagochtend is er ook een gratis ontbijt voorzien (spek met eieren).

Het feestcomité van MASH en de leden kijken er naar uit om van deze Fly-In een memorabel weekend te maken, samen met u.

Met vriendelijke groeten en tot op de FLY-IN!
Het MASH Feestcomité

Details

  • Environment: Outdoor flying with indoor (or sheltered) pilot area
  • Distance to parking: 51 - 100m
  • 220 Volt: Available in pilot area
  • Food available: Yes
  • Drinks available: Yes

Registration

Closed at 28-06-2016 23:59

Spectators
7

Bernie Poppe Wesley Van Vreckem (4 people) DennisSr DennisSrBS Daniel Freire