menu

Event

TEAM MRO TRAININGSDAG CARNAVALSEDITIE

Meetup organised by External party

's-Hertogenbosch

25-02-2017 12:00 - 17:00

Kom gezellig een dag racen met Team MRO.

 

Carnavals editie! Trek je gekke pak aan en neem confetti mee(optioneel). In deze speciale edit stelt QuadcopterRacing.nl een kleine prijs ter beschikking aan de snelste racer.

Biertjes drinken we pas achteraf!

 

Beginnende piloot, of ervaren? Je bent welkom in de Team MRO Trainingshal - gehost door DARE. Er zijn 20 plaatsen, maar de MRO leden (die de hele dag mogelijk maken en de racetrack opbouwen) hebben voorrang op de eerste 15 plaatsen. We beginnen met vliegen rond 12u en breken om 17u de baan weer af.

Met een TBS Event Tracker meten we je tijden, en wordt de dag ordelijk begeleid. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Er is 220v voor je laders en je zit binnen beschermd van de elementen. Er is een toilet en 25m verderop is een cafe restaurant. Neem zelf een stoel en evt. tafel mee. Je groundstation mag je thuis laten - die staat alleen in de weg. Team MRO plaatst zelf groundstations waar je gebruik van mag maken.
 
We vliegen met 25mw video zenders. Het gebruik van tramp HV of Unify Pro's wordt ernstig gewaardeerd. Je moet in staat zijn om binnen 5 minuten (nadat de groepindelingen bekend zijn gemaakt) van kanaal video gewisselt de kunnen zijn. Je VTX moet dus bereikbaar zijn om te bedienen!
 
De trainingshal is op de Tramkade 26, Den Bosch Oeteldonk. Je kunt gratis parkeren op het terrein, of 10 minuten lopen vanaf het centraal station.
 
Let op - tijdens dit evenement wordt de TBS Event Tracker nog geevalueerd / getest. 

Neem deze algemene voorwaarden door, voordat je je aanmeld.

 

Nadat je aan een boeking bent begonnen dien je hem in 15 minuten te betalen, anders wordt ticket wordt weer vrijgegeven.

Details

Registration

Via external system