menu

Event

Team MRO Trainingsdag

Meetup organised by External party

Den Bosch

06-05-2017 12:00 - 17:00

Kom gezellig een dag racen met Team MRO.

 

Beginnende piloot, of ervaren? Je bent welkom in de Team MRO Trainingshal - gehost door DARE. Er zijn 32 plaatsen, maar de MRO leden (die de hele dag mogelijk maken en de racetrack opbouwen) hebben voorrang. We beginnen met vliegen rond 12u en breken om 17u de baan weer af.

 

Met een TBS Event Tracker meten we je tijden, en wordt de dag ordelijk begeleid. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Er is 220v voor je laders en je zit binnen beschermd van de elementen. Er is een toilet en 25m verderop is een cafe restaurant. Neem zelf een stoel en evt. tafel mee. Team MRO plaatst een aantal groundstations waar je gebruik van mag maken, maar je mag ook je eigen groundstation gebruiken.

 

We vliegen met 25mw video zenders. Het gebruik van tramp HV of Unify Pro's wordt ernstig gewaardeerd. Je moet in staat zijn om binnen 5 minuten (nadat de groepindelingen bekend zijn gemaakt) van kanaal video gewisselt de kunnen zijn. Je VTX moet dus bereikbaar zijn om te bedienen!

 

De trainingshal is op de Tramkade 26, Den Bosch. Je kunt gratis parkeren op het terrein, of 10 minuten lopen vanaf het centraal station.

 

Neem deze algemene voorwaarden door, voordat je je aanmeld.

 

Nadat je aan een boeking bent begonnen dien je hem in 15 minuten te betalen, anders wordt ticket wordt weer vrijgegeven.

Details

Registration

Via external system