menu

Event

DeltaCup

Race organised by samm (Sam de bliek)

Goes

09-09-2017 10:30 - 23:00

VIA EXTERNE INSCHRIJVING & DRB INSCHRIJVING AL 24 PILOTEN!! 

Op zaterdag 9 september zal de “DeltaCup” worden georganiseerd. Dit is een open wedstrijd waaraan iedereen mee kan doen de dag voor de NK finale.

Deelname bedraagt 10 euro per persoon inclusief een broodje knak/hamburger op het veld tijdens de lunch.

De dag zal bestaan uit een race met kwalificatie's en elimination in de ochtend/middag en aan het eind van de middag/avond vrij vliegen en nog een aantal minigames.

In de avond is er een gezellige BBQ voor slechts 15 euro per persoon extra. Dit zal gewoon op het veld worden georganiseerd naast de track waarna er na afloop direct weer gevlogen kan worden. 

Eten en drinken is de gehelen dag te verkrijgen op het veld ook is er aan beschutting gedacht door middel van een aantal grote tenten 50m2+

Ook wordt er gewerkt aan de mogelijkheden om een verlicht nacht track op te zetten, zodat er ook met weinig licht nog gevlogen kan worden in de avond uren.

Doe je mee met de DeltaCup + BBQ + evtl camperen dan is het slechts EU 20,- 

De technische eisen zijn gelijk aan die voor het NK (Tramp vtx + TNR, failsafe etc...) Er zijn ook een aantal plekken voor andere vtx'en in overleg (osd control met smartaudio etc.)

LET OP DE WESTERSCHELDE TUNNEL(richting Gent en Antwerpen IS TOLVRIJ op deze dag. 

De DeltaCup is georganiseerd door de organisatie van het Nederlandskampioenschap en zal grotendeels bestaan uit het zelfde team.

Details

  • Environment: Outdoor flying with indoor (or sheltered) pilot area
  • Distance to parking: 0 - 10m
  • 220 Volt: Available in pilot area
  • Food available: Yes
  • Drinks available: Yes