menu

Event

Team MRO Trainingshal

Meetup organised by External party

Den Bosch

13-01-2018 11:00 - 16:00

Beginnende piloot, of ervaren? Je bent welkom in de Team MRO Trainingshal. Er zijn 20 plaatsen, maar de MRO leden (die de hele dag mogelijk maken en de racetrack opbouwen) hebben voorrang. Jullie zijn welkom vanaf 11u en breken rond 16u de baan weer af.

 

Met een TBS Event Tracker meten we je tijden, en wordt de dag ordelijk begeleid. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Er is 220V voor je laders en je zit binnen beschermd van de elementen. Er is een toilet en 25m verderop is een cafe restaurant. Neem zelf een stoel en evt. tafel mee.

 

Gebruik een CE goedgekeurde videozender van max 25mW (Denk aan Immersion Tramp, of Unify Pro), met ondersteuning van alle 8 de raceband kanalen. Je moet in staat zijn om binnen 5 minuten (nadat de groepindelingen bekend zijn gemaakt) van kanaal video gewisselt de kunnen zijn. Je VTX moet dus bereikbaar zijn om te bedienen!

 

De trainingshal is op de Tramkade 26, Den Bosch. Parkeerkosten zijn 1,50 per uur.

 

Neem deze algemene voorwaarden door, voordat je je aanmeld.

 

Nadat je aan een boeking bent begonnen dien je hem in 15 minuten te betalen, anders wordt ticket wordt weer vrijgegeven.


Zie je geen bestelknop? Dan is de ticket verkoop nog niet gestart (zie datum+tijd onderaan dit bericht), of zijn er geen kaarten meer.

 

Let op: Dit is een besloten race met beperkte ruimte. Zonder uitnodiging of ticket kunnen we helaas geen toegang verlenen.

Details

Registration

Via external system